• Vianočné tvorenie v MŠ u Gala

          • V elokovanom stredisku u Gala sme 8.decembra strávili veľmi milé chvíle s deťmi a ich rodičmi pri Zimnej tvorivej dielni. Pri počúvaní vianočných piesní si vyrobili vianočné stromčeky z borovicových šišiek, korkov a ozdôb, rovnako sme borovicové šišky využili aj pri vytváraní roztomilých snežných sovičiek a keďže detičky sa už veľmi tešia na sneh, nemohli chýbať ani snehuliaci z papiera. Oceňujeme horlivosť detí a tvorivosť ich mamičiek, babičiek a tatinov, ktorí trpezlivo tvorili výrobky, ktoré sme si v našej MŠ vystavili na čestné miesto. 

            Ďakujeme dospelým aj našim škôlkárom, bolo nám s Vami veľmi príjemne!

            Za prípravu a realizáciu ďakujem pani učiteľke Vierke Mekyňovej a Lucke Sorokovej

            riaditeľka MŠ

          • Vianočná dielnička s rodičmi

          • Spoločné stretnutia, zvlášť v predvianočnom období, bývajú veľmi príjemné. Aj preto sa dňa 7.12. 2022 popoludní v našej MŠ uskutočnili vianočné tvorivé dielne. Rodičia spoločne s deťmi tvorili vianočné svietniky a zimné domčeky, ktoré na krátky čas skrášlia priestory našej MŠ a neskôr ich vlastné domovy. Popoludnie sa nieslo v duchu kreativity, tvorenia nádherných výrobkov a šikovných rúk.

            Ďakujeme rodičom aj našim malým škôlkarom za hojnú účasť a aj za príjemne strávené spoločné chvíle.

            Poďakovanie za prípravu a realizáciu patrí pani učiteľke Lenke Vojtušovej a Evičke Strnádlovej

          • Mikuláš v materskej škole

          • ,,Mikuláš, Mikuláš, priateľ náš starý, každý rok nosievaš do okien dary..."

            Aj tento rok naši škôlkari netrpezlivo očakávali, či k nám do MŠ zavíta svätý Mikuláš. A veruže nesklamal....prišiel aj so svojím pomocníkom anjelikom. Deti ho privítali piesňami a s radosťou prijali balíčky plné sladkostí. Rozlúčili sa podaním rúk a s prísľubom, že ak budú dobré aj po ďalší rok, môžu sa opäť tešiť na jeho návštevu.

            Ďakujeme za spoluprácu Františkovi Chabrečkovi a jeho vnučke Barborke Badžgoňovej.