• Besiedka v triede JEŽKOVIA

          • Dňa 7. júna sa konala v triede Ježkovia veľká slávnosť, ukončenie školského roka, na ktorú sme pozvali aj našich milých rodičov. Deti sa prezentovali v krásnom programe. Zatancovali, zaspievali i zarecitovali básne, ktoré sa naučili počas školského roka. Vystúpenie sa rodičom páčilo a deti odmenili dlhým potleskom. Ďakujeme všetkým rodičom za účasť a príjemne strávené popoludnie. Pani učiteľky Katka a Vierka.

          • Rozlúčka s predškolákmi v triede VČIELKY

          • DOVIDENIA MILÁ ŠKÔLKA! Predškoláci z triedy Včielky sa usilovne celý rok pripravovali, aby mohli nastúpiť s úsmevom do 1. ročníka a predviesť svetu, čo všetko sa naučili, a čo už vedia.  Nastal však aj čas lúčenia. Dňa 13.6. 2023 sa uskutočnilo slávnostné ukončenie školského roka, ktoré bolo spojené aj s rozlúčkou predškolákov. Predškoláci z triedy Včielky sa prezentovali s krásnym programom, kde rodičom predstavili ľudové pásmo, v ktorom spievali ľudové piesne, ľudové tance a hry. Neodmysliteľnou súčasťou tejto slávnosti bolo aj odovzdávanie osvedčení o absolvovaní predprimárneho vzdelávania, ktoré deťom, aj s gratuláciou, odovzdala naša pani riaditeľka. Rodičom sa vystúpenie veľmi páčilo a odmenil deti veľkým potleskom. Ďakujeme všetkým rodičom za účasť a našim predškolákom prajeme, aby boli aj najďalej usilovné včeličky ako doteraz.  

            Pani učiteľky Miška a Lenka. 

          • Besiedka pre rodičov v triede LIENKY

          • Dňa 6.6.2023 prežili deti z triedy Lienky spolu s rodičmi veľmi príjemné chvíle. Spievali sme, recitovali básničky a na koniec sme si aj zatancovali. Rodičom sa vystúpenie detí veľmi páčilo a odmenili ich poriadnym potleskom. 

          • Deň so záchrannými zložkami v MŠ

          • Ako po minulé roky, aj tento rok, prežili naši škôlkari 14.júna zaujímavé dopoludnie v spoločnosti záchranných zložiek - PZ odbor kynológie, ODI v Čadci a DHZ Raková. Ich dôležitú úlohu spoznali v rámci bezpečnostno - preventívnej prednášky, názorných ukážok a zážitkového učenia. 

            Veľký potlesk si vyslúžili šikovní psíkovia Hugo, Xerro a Bruno, ktorí deti potešili, prekvapili aj zabavili.

            Deti si mohli štvornohých kamarátov pohladkať a ujovia policajti im ukázali čo všetko sa psíky naučili. Páčilo sa im vyskúšať si hasičskú prilbu, obzrieť si hasičský oblek, pozrieť si hasičské či policajné autá a na chvíľu sa cítiť ako hrdina. Už teraz sa tešíme na stretnutie opäť o rok. 

        • Deň detí v MŠ
          • Deň detí v MŠ

          • 1. jún je venovaný všetkým deťom na svete a každoročne ho s našimi škôlkarmi oslávime. Pani učiteľky pripravili zábavný indiánsky program plný hier a dobrodružných aktivít, ktoré preverili odvahu, šikovnosť a bystré oko našich detí.

            Vonku svietilo slniečko, všade panovala dobrá nálada a tak stavanie totemu z kociek, chytanie rybičiek na udicu, hádzanie lasom, prenášanie vody na oheň, prechod cez rieku plnú krokodílov či zdolanie pavučín a vyhnutie sa pavúkom, nerobilo našim škôlkarom žiadne problémy a usmievali sa od ucha k uchu.

            Zábava pokračovala aj počas indiánskeho tanca. Čo dodať? O rok si to určite zopakujeme!

            Ďakujem všetkým pani učiteľkám, ktoré pre deti pripravili úžasný deň plný radosti, úsmevu a spokojnosti.

            Adriana Makuchová, riaditeľka MŠ